La Fundació Randa – Lluís M. Xirinacs ha creat una nova web:

www.lluismariaxirinacs.cat/wp

No s’hi penjaran notícies, com en els blocs xirinacs.cat/wp i xirinacs.wordpress.com, sinó documents concrets de l’obra de Lluís Maria Xirinacs, les seves propostes i escrits importants.
Tothom qui ho desitgi podrà descarregar-los gratuïtament.

Novetat:
En aquests moments, febrer de 2017, el Grup d’Investigació Globàlium ha començat a penjar-hi els documents del Model major, elaborats per Xirinacs, un cop incorporades les aportacions de membres del Grup i d’altres col·laboradors, seguint les seves instruccions.
Podreu trobar-los a la pestanya Model global de la web.

En obrir-la, hi ha la Tesi i alguns documents més. A la dreta hi ha l’apartat Model menor amb el llibre d’aquesta primera part del Model, en format electrònic.

A sota, hi ha l’enllaç a l’apartat del Model major.
Documents: Pròleg, La hiperesfera, Guia de classificació de les categories i els 80 llibrets de cada una de les categories del Model. Alguns dels apartats de les categories s’han d’acabar de desplegar. A mesura que es completin, avisarem.
Hi falten encara per penjar els llibrets de les Figures geomètriques i molts més que, properament, estaran també a disposició de tothom.

A Inici, a Resum biogràfic i a Obra hi ha enllaços per accedir als llibres i documents concrets que s’hi citen.

A Mèdia hi ha l’enllaç per accedir a
Fundació Randa – Lluís M. Xirinacs . Vídeos

A Política i demòtica hi ha els documents sobre l’Arbre de les Assemblees elaborats en el moment de la Plantada a la Plaça de Sant Jaume per iniciar l’Assemblea dels Països Catalans. També s’hi poden trobar altres articles d’interès al voltant del tema de la interacció entre política i demòtica (la força del poble).

A Crèdits hi ha les dades de la Fundació i altres enllaços.

També es pot accedir a un traductor a altres llengües.

En els propers mesos anirem anunciant les novetats que s’hi vagin incorporant.

Gràcies per tot.

Continuem.
FUNDACIÓ RANDA logo_germanies_petit LLUÍS M. XIRINACS

Anuncis